Karı-Koca'dan Mide Bulandıran Sapık Tuzak

Birlikte olduğu kadınların gizlice müstehcen görüntülerini çekerek şantajla para isteyen Y.K. ve eşi hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. İddialara göre, bir süredir Almanya'da yaşayan ve hemşirelik yapan A.D., kendisini iş insanı olarak tanıtan y.K. ile tanıştıktan bir süre sonra ilişki yaşamaya başladı.

Karı-Koca'dan Mide Bulandıran Sapık Tuzak

Karı-Koca'dan Mide Bulandıran Sapık Tuzak

Fakat Y.K. isimli şahsın evli olduğunu öğrenen A.D. şahıstan ayrılmak isteyince ortalık karıştı. A.D. ilişkileri boyunca kendisinin müstehcen görüntülerini çektiği ve şantajla para istediğini belirttiği Y.K.'dan şikayetçi oldu. A.D.'nin avukatı Aydın Mollaoğlu vasıtasıyla savcılığa suç sunduğu suç duyurusunda Y.K.'nın bir çok kadını evlenme vaatleriyle kandırdığı, cinsel ilişkiye girdiği ve bu esnada kadınların gizlice video ve fotoğraflarını çektiği daha sonra ayrılmak isteyen kadınlardan para istediği belirtildi.

Dilekçede Y.K.'nin geçimini bu şekilde sağladığı, herhangi bir işte çalışmadığı, Almanya'da adli makamlar tarafından aranan bir şahıs olduğuna yer verilirken, şüphelinin eşinin de söz konusu tuzaklarda birlikte hareket ettiği, gizli düzenek ve mahrem görüntü alma konusunda eşine yardım ettiği öne sürüldü. Birlikte olduğu kadından şantajla 40 bin euro istediğine yer verilen dilekçede, şüphelinin gizlice çekilmiş görüntüleri A.D.'nin ağabeyine gönderdiği ve bir miktar parayı A.D.'den bu yollarla aldığı, sürekli para istemeyi de sürdürdüğü öne sürüldü.

Y.K. isimli şahsın daha fazla para alamayınca mağdur A.D.'nin tüm çevresine çektiği cinsel ilişki görüntülerini gönderdiği, A.D. adına sahte facebook hesabı açarak bu fotoğrafları yaymayı sürdürdüğü iddia edildi. A.D. 1. Aile Mahkemesi'nde 20 Kasım'da Y.K. hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alırken, Y.K.'nın bu kararı ihlal ettiği belirtilierek, ilgili şahsın zorlama hapsine karar verilmesi talep edildi.