Kardak Kahramanı İYİ Parti GİK Üyesi Türkşen'den Milletvekili Transferi Yorumu

 Kardak krizini çözen kahraman SAT Komandoları arasında yer alan İYİ Parti GİK Üyesi Ali Türkşen, bugün gerçekleşen ve MHP-İYİ Parti krizine sebep olan milletvekili transferine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kardak Kahramanı İYİ Parti GİK Üyesi Türkşen'den Milletvekili Transferi Yorumu

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Türkşen, siyasete girdiği günden bu yana olağanüstü gelişmelerle karşı karşıya kaldığını fakat bazı olayları hala kabullenmekte zorlandığını söyledi.

Türkşen, "Siyasete gireli resmen 10 ay oldu. Bu sürede ikisi olağanüstü üç kurultay, bir çalıştay, 10’dan fazla Genel İdare Kurulu toplantısı, onlarca gezi, bir de genel seçime katıldım. Ve hala bazı olayları kabullenmek konusunda çok zorlanıyorum gerçekten. Bkz. son Matadorbet MV transferi..." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'li Hayati Arkaz, bugün ilginç bir karar alarak MHP'ye geçeceğini liderinin Devlet Bahçeli olduğunu açıklamıştı. Arkaz, TBMM Açılışında Devlet Bahçeli'nin elini öperek partide tepkilere neden olmuş, fakat daha sonra 'Liderimiz Akşener, partimiz İYİ Parti'dir, büyütülecek bir konu değil' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, en iyi haberler ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA