Karamollaoğlu'ndan Çarpıcı Çıkış: Avrupa, İnsanlık Arenasında Sınıfta Kaldı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Almanya'da düzenlenen bir etkinlikte, Saadet Partisi Avrupa Teşkilatı'nın 10. yıl dönümü vesilesiyle önemli açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, Avrupa'nın insanlık konusundaki eksikliklerini vurgulayarak, Avrupa Birliği'nin söylem ile eylemleri arasındaki çelişkilere dikkat çekti.

Karamollaoğlu'ndan Çarpıcı Çıkış: Avrupa, İnsanlık Arenasında Sınıfta Kaldı!

Avrupa'nın İki Yüzlülüğü

Karamollaoğlu, Avrupa'nın Ukrayna ve Filistin gibi olaylara farklı tepkiler göstererek sınıfta kaldığını ifade etti. Ayrıca, geçmişte Yahudilere karşı sergilediği tutumun benzerini bugün siyonistlere karşı sergileyerek, Avrupa'nın tutarsızlığını vurguladı. "Hırsıza hırsız, katile katil, işgalciye de işgalci" demekte zorlanan Avrupa'nın, bu tutumuyla sınıfta kaldığını belirtti.

Saadet Avrupa Teşkilatı'nın Başarısı

Saadet Partisi Genel Başkanı, Milli Görüş hareketinin Avrupa'daki geçmişine vurgu yaparak, Saadet Partisi'nin 2013'te kurulan ilk resmi teşkilatından bu yana Avrupa'da hızla büyüdüğünü belirtti. Köln'den Amsterdam'a, Viyana'dan Paris'e kadar birçok şehirde kök salan Saadet Partisi'nin başarısını kutladı.

İslamofobi ve Değerlerin İflası

Avrupa'da artan İslamofobi'ye dikkat çeken Karamollaoğlu, bazı karanlık odakların İslam'ı savaş ve şiddetle ilişkilendirmeye çalıştığını söyledi. Avrupa'nın ilke ve değerlerinin Müslümanlar söz konusu olduğunda rafa kaldırıldığını ifade etti. Barış, demokrasi, insan hakları gibi kavramların sadece Avrupa içinde anıldığını savundu.

Avrupa'nın Dünya Olaylarına Tepkisi

Avrupa ülkelerinin ve Avrupa Birliği'nin dünya genelindeki olaylara tutarsız tepkiler gösterdiğini belirten Karamollaoğlu, özellikle Ukrayna ve Filistin'deki durumlarda Avrupa'nın sınıfta kaldığını ifade etti. Ayrıca, Avrupa'nın geçmişte Yahudilere gösterdiği muameleyi bugün siyonistlere karşı göstermeyerek tutarsız davrandığını vurguladı.

İnsanlık İçin Mücadele

Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin sadece belli bir gruba değil, tüm insanlığa hizmet ettiğini vurgulayarak, dünya genelindeki mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Batı Değerlerinin İflası

Müslümanların mazlumların dinini ve ırkını sormadığını belirten Karamollaoğlu, Batı'nın değerler sisteminin iflas ettiğini savundu. İslam'ın, adaletin ve hakkaniyetin rehber olduğunu belirterek, bu prensiplere dayanarak dünyada huzur ve refahın sağlanabileceğini ifade etti.

Saadet Partisi'nin Güçlenmesi ve Yerel Seçimler

Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin güçlenmesinin Türkiye'nin güçlenmesi anlamına geldiğini belirtti. Yaklaşan yerel seçimlere vurgu yaparak, Saadet Partisi'nin başarısının önemine dikkat çekti. Partililerden, Saadet Partisi'nin başarısını artırmak için çaba sarf etmelerini istedi.