Kahvehane ve Kıraathaneler Açılıyor: Okey, Kağıt, Oyun Oynamak Serbest mi?

Kahvehaneler ve kıraathaneler açılıyor. Peki bu mekanlarda okey, kağıt oynamak serbest mi olacak? Oyun oynanabilecek mi?

Kahvehane ve Kıraathaneler Açılıyor: Okey, Kağıt, Oyun Oynamak Serbest mi?

Kahvehanelerde oyun serbest mi?

Kahvehanelerin açılması ile ilgili son açıklama geldi. Açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafe, restoran, lokanta, kahvehane, kıraathanelerle ilgili şunları söyledi:

"Restoran , lokanta, çay bahçesi çok yüksek riskli yerler dışında, saah 7 ile akşam 19 arasında yüzde 50 kapasite ile sürdürebilecek. Halı saha yüzme havuzu düşük ve orta yerlerde sabah 9 akşam 19 arasında hizmet verecek."

KAHVEHANELER AÇILIYOR

Kahvehaneler ve kıraathaneler yarın itibarıyla açılıyor. Sadece çok yüksek riskli yerlerde bu yerler açılmayacak. Sabah saat 7'de açılacak kahvehaneler akşam 19.00'a kadar açık olacak ve içeride, kapasitenin yüzde 50'si kadar en fazla kişi olabilecek. 

Bugün İçişleri Bakanlığı Genelgesinin yayımlanması ve kahvehanelerde oyunun serbest olup olmadığının netleşmesi bekleniyor. Ancak oyunun önceki sistemde olduğu gibi yine yasak olabileceği  bildiriliyor. Sizce kahvehanelerde oyun olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN