Kahreden Haber Az Önce Geldi: Ölü Sayısı Arttı

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli-Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları esnasında düşen beton blokun altında kalan işçilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Kahreden Haber Az Önce Geldi: Ölü Sayısı Arttı

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli-Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları esnasında düşen beton blokun altında kalan işçilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları sırasında Gebze Tabşancıl kesiminde Osmangazi Köprüsüne yakın bir bölgede yapılan viyadük çalışmaları esnasında, beton blokun ters dönerek işçilerin üzerine devrilmesi neticesinde 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

AFAD, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılan işçinin cesedi, sedyeye alınarak olay yerinde bekleyen ambulansa götürüldü. Diğer yandan enkaz altındaki 1 işçiye daha ulaşma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Kazanın yaşandığı ilk saatlerde 3 işçinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Bu arada Gebze 1. Sulh Ceza Hakimliği, viyadük çalışmaları esnasında meydana gelen kazaya ilişkin yayın yasağı kararı verdi.