Kahramanmaraş'ta İşçi Servisi Devrildi: 11 Yaralı Var

Gaziantep-Kahramanmaraş yolunda meydana gelen trafik kazasına ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. 11 yaralı bulunuyor...

Kahramanmaraş'ta İşçi Servisi Devrildi: 11 Yaralı Var

Kahramanmaraş'ta işçileri taşıyan minibüs otomobile çarptıktan sonra devrildi, kazada 11 kişi yaralandı.  Kahramanmaraş'ta işçileri taşıyan servis minibüsü bir otomobile çarptıktan sonra devrildi, kazada 11 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Gaziantep-Kahramanmaraş Karayolunda Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası mevkisinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen işçi taşıyan servis minibüsü ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçların yanı sıra Betist bir elektrik direği ve bir ağaç da devrilirken, 11 kişi yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahelenin hemen ardından ambulansla kentteki hastanelere sevk edildiler. Yaralıların sağlık durumuna dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Kahramanmaraş haberleri, ekonomideki son dakika gelişmeleri ve daha fazlası kamubulteni.com uygulaması ile cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız Google Play ve Apple Market'ten uygulamaları ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA