Kadir gecesi yapılan alemi sosyal medyada paylaşan çalışanları için Pegasus'tan açıklama geldi

Tüm müslüman alemini mübarek kadir gecesini kutladığı dün gece sosyal medyada paylaşılan alkollü alemin fotoğraflar epey tepki çekti. Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen paylaşım sonrasında pegasus'tan açıklama gecikmedi.

Kadir gecesi yapılan alemi sosyal medyada paylaşan çalışanları için Pegasus'tan açıklama geldi

Dün akşam tüm müslüman alemi mübarek Kadir Gecesin kutladı. Milyonlarca müslüman ibadet ve dua için camilere koşarken, sosyal medyada yapılan bir paylaşım infiale neden oldu.

Pegasus hava şirketi çalışanlarının olduğu edilen bir grup kadir gecesi yaptıkları alkollü alemi sosyal medyadan Kadir Gecesi Özel diye paylaştı ve kısa süre içinde sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı pegasus etiketiyle duruma tepki gösterince hava şirketi pegasus'tan açıklama gecikmedi. 

İşte sosyal medyada kadir gecesi paylaşılan alkollü fotoğraf sonrasında şirketin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama ; 

"27 Nisan akşamı kişisel bir sosyal medya hesabı üzerinden kişiye özel bir ortamda yapılan bir paylaşımın, farklı mecralarda şirketimiz ile ilişkilendirilmesi nedeniyle açıklama yapmak isteriz.

Bu görüş ve ifadeler kişisel olup şirketimizin duruşu ile bir bağı yoktur. Pegasus Hava Yolları olarak; ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlerle atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, konunun acilen şirketimizin etik-ahlak kuruluna aktarıldığını, gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz. Kurullarımız, tüm çalışanlarımız için istisnasız uygulanmaktadır."