Kadınların görüntülerini gizlice çeken ve paylaşan yabancı uyruklu 2 şahıs tutuklandı

Sokakta karşılaştığı kadınların gizlice videolarını çeken ve sosyal medyada paylaşan yabancı uyruklu 2 sapık tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kadınların görüntülerini gizlice çeken ve paylaşan yabancı uyruklu 2 şahıs tutuklandı

Pakistan uyruklu olduğu öğrenilen ve ülkemizde yaşayan iki sapığın dün sosyal medyada paylaştığı görüntülere infiale neden olmuş ve milyonlarca kişi kadınların gizlice çekilmiş ve paylaşılan bu görüntüleri paylaşan iki yabancı uyruklu şahsa tepki göstermişti. 

Yabancı uyruklu 2 sapık tutuklandı

Görüntüleri izleyen polis ekipleri hemen düğmeye bastı ve sokakta karşılaştığı kadınları gizlice çeken ve paylaşan yabancı uyruklu iki şahsı belirledi. Şahıslar polisin düzenlediği operasyon ile şahıslardan birisi İstanbul Küçükçekmece'de, diğeri ise Gaziosmanpaşa'da kısa sürede yakalandı ve göz altına alındı. Emniyette sorgulanan iki sapık sevk edildiği mahkemede tutuklandı ve cezaevine konuldu.

Ne olmuştu ? 

Ülkemizde yaşayan ve Pakistan uyruklu oldukları öğrenilen iki şahıs İstanbul'da sokakta karşılaştığı kadınların görüntülerini gizlice kaydettmiş ve sonrasında bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Görüntüler kısa süre içinde sanal alemde yayıldı ve milyonlarca kişi bu olaya tepki göstermişti.