Kaddafinin Gelini Dehşet Saçtı! 1 Ölü, 4 Yaralı

Kaddafi'nin Suriye'de yaşayan gelini Aline Skaf'ın skandallarına bir yenisi daha eklendi. Aline Skaf'ın cipini polisler ve yayaların üzerine sürmesiyle 4 kişi yaralanırken, 1 kişi feci şekilde can verdi. Daha önce de bir çok skandalla gündeme gelen Skaf'ın trafikte dehşet saçmasına rağmen tutuklanmaması tepkilere neden oldu.

Kaddafinin Gelini Dehşet Saçtı! 1 Ölü, 4 Yaralı

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi, 20 Ekim'de ülkesindeki ayaklanmalar sırasında öldürülmüştü.

Kaddafi'nin beşinci oğlu Hannibal Kaddafi ve eşi Aline Skaf, 2011 yılında ülkelerinden kaçarak Suriye'ye sığınmıştı. Fakat , Hannibal Kaddafi 2015 yılında kaçırılarak Lübnan'da tutuklanmıştı.  Daha önce bir çok olaya adı karışan Alina Skaf, Suriye'yi karıştırdı. Suriye'nin başkenti Şam'da bir polis, cipini yanlış yere park eden Skaf'a kestiği cezanın makbuzunu vermek için kadına yaklaştığı sırada Skaf, adeta çılgına döndü. Skaf'ın korumaları ise başka bir araçtan çıkarak polise saldırdı.  Bunun üzerine olay yerine takviye polis gelirken, Skaf da aracını polisler ve olay yerinde bulunan yayaların üzerine sürdü. Cipin çarptığı 2'si polis 5 kişi yaralanırken, yaralılardan biri kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Skaf, suriyeli üst düzey bir rejim yetkilisinin araya girmesiyle olay yerinden ayrılırken, Skaf'ın tutuklanmaması Suriyelilerin büyük tepkisini çekti. Kaddafi'nin gelini ile oğlu 2008 yılında bir otel görevlisini darbettikleri için tutuklanmış, Aline Skaf, 2009'da da Libya'dan kaçmadan önce ağlayan çocuğunu susturmadığı için dadıyı kaynar suyla haşlamış, evdeki bir Türk garsonu da bıçaklamıştı.