Kabine Toplantısı Başladı Yüzbinlerin Kulağı Çıkacak Haberde

Son Dakika. Kritik Kabine toplantısı başladı, yüzbinlerin kulağı bu toplantıdan sonra yapılacak açıklamalarda.

Kabine Toplantısı Başladı Yüzbinlerin Kulağı Çıkacak Haberde

Bayram sonrası ilk kabine toplantısı başladı. Kabinede birçok başlık ele alınacak. En önemli konuların başında KYK borçlarının düzenlenmesi ve artan koronavirüs vakaları var.

Kanine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Beştepe’de toplandı. Toplantının 14.30’da başladığı bildirildi. Masada önemli konular var.

KYK Borçlarının Düzenlenmesi

Yüzbinlerce üniversite mezunu KYK borçları hakkında gelecek müjdeyi bekliyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK borcu ile ilgili düzenlemenin bugün açıklanacağını duyurdu. Yüzbinlerin gözü bu toplantıdan çıkacak kararda.

Konu hakkında üç farklı seçenek değerlendiriliyor. Değerlendirmeler arasında faizlerin silinmesi, belirlenecek bir oranda yeniden yapılandırma ve yeni bir takvimlendirme seçenekleri üzerinde duruluyor.

Artan Koronavirüs Vakaları

Koronavirüs vakaları son bir ayda ciddi oranda arttı. Kabinenin en önemli konularından biride bu olacak. Artan vakalar hakkında nasıl bir yol izlenmesi, ne gibi tedbirlerin alınması bu toplantının değerlendirme konuları arasında yerini alacak.

Tahıl Koridoru

Tahıl krizinin çözümü için yürütülen diplomatik temaslar bu toplantının gündem maddelerinden biri olacak. İstanbul merkezli Koordinasyon Merkezi çalışmaları bu toplantıda ele alınacak.

Enflasyon

Masanın en önemli konuları arasında artan enflasyonla mücadele var. Nasıl bir adımın atılacağı ve ekonomi politikaları değerlendirilecek.

Terörle Mücadele

Terörle mücadelede yapılan operasyonlar ve yeni yapılacak operasyonlar değerlendirilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /