Kabine Toplantısı Başladı-İşte Seyahat ve Sokağa Çıkma Yasağı İçin Açıklama Saati

Son dakika haberi: Kabine toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında toplanacak kabine toplantısı sonrası yasaklarla ilgili açıklamalar gelecek.

Kabine Toplantısı Başladı-İşte Seyahat ve Sokağa Çıkma Yasağı İçin Açıklama Saati

Kabine toplantısı başladı.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında videokonferans yöntemi ile düzenlenen kabine toplantısında önemli gündem maddeleri var.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Kabine toplantısında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşların kısıtlamalarının esnetilmesi konuları olacak.

SEYAHAT KISITLAMASI

Seyahat kısıtlaması 15 şehirde devam ediyor. 3 Haziran günü sona erecek kısıtlamanın yeniden 15 gün uzatılması ya da 3 Haziran 'da sona erdirilmesi kabinede görüşülecek. Hürriyet Gazeteesi , seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının planlandığını aktardı.

KORONADA SON VERİLER

Koronavirüs salgınında son verilere Kabinede değerlendirilecek ve kısıtlamalarının kaldırılması, esnetilmesine bu veriler ışığında karar verilecek.

CUMHURBAŞKANI AÇIKLAMA YAPACAK

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçip toplantıda alınan kararları kamuoyuna açıklayacak. 

Toplantı sonrası Erdoğan 'ın 19.00-19,30 civarında kameralar karşısına geçmesi bekleniyor. 

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN