Kabine Toplanıyor İşte Gündem Maddeleri Milyonlar Gelecek Haberi Bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkalığında kabine toplantısı bugün yapılacak. Vatandaşın dert yandığı konularda var.

Kabine Toplanıyor İşte Gündem Maddeleri Milyonlar Gelecek Haberi Bekliyor

Gözler bugün yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına çevrildi. Kasım ayının son Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecek. Peki gündemde neler var?

Sözleşmeli Personele Kadro

Yaklaşık 600 bin sözleşmeli personel bugün kabineden çıkacak karar kilitlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personel konusunda bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası açıklama yapacağını belirtmişti. Bakan Bilgin, “Kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayan düzenleme pazartesi günü Kabine Toplantısı’nda ele alınacak” ifadelerini kullandı.

Fahiş Fiyatlarla Mücadele

Kabinenin en önemli gündem maddeleri arasında fahiş fiyatlarla mücadele ve fırsatçılarla ilgili çalışmalar ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde “Para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor.  Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk kabine toplantımızda masaya yatırırız ve bunların üzerine ayrıca gideriz” diyerek kabine toplantısında bu konunun da görüşüleceğine değinmişti.

EYT Konusu

Kabinenin ana gündem maddelerinden birini de EYT’liler oluşturacak. Çalışmalarda son aşamaya gelen EYT hakkında da görüşmeler yapılacak. Bunun dışında sınır güvenliği ve yapılan operasyonlar ele alınacak.

Kabine toplantısının saat 15.00’te başlaması bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /