Kabine Bugün Toplanıyor Gündeme Gelecek Konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün yapılacak. Masada fahiş fiyata satılan gıda ürünleri, stokçulukla mücadele ve Rusya-Ukrayna meselesi ele alınacak. Peki asgari ücret konusu masada yer alacak mı?

Kabine Bugün Toplanıyor  Gündeme Gelecek Konular

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'te  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Masada gündemi en çok meşgul eden gıda fiyatları en önemli konulardan biri olacak.

Ramazan Gündemi

Ramazan ayının da yaklaşmasıyla gıda fiyatları ve stokçuluk hakkında görüşmeler yapılacak. Temel gıdalara erişim ve stokçuluk yapanlarla ilgili de Kabinede görüş alış verişinde bulunulacak.

NATO Görüşmeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi görüşmeleri, ikili görüşmeler ve liderlerle yüz yüze yapılan görüşmeler Kabine'nin görüşeceği konulardan biri olacak.

Rusya-Ukrayna Savaşı

Masada görüşülecek en önemli konulardan biride 1 ayı geride bırakan Rusya-Ukrayna Savaşı. Kabinede konu hakkında değerlendirme yapılacak. Türkiye’nin arabuluculuktaki kritik rolü değerlendirilecek. Ayrıca bir sonraki müzakerenin Türkiye’de yapılacak olması konuyu daha önemli hale getirecek.

Asgari Ücret Konusu

Vatandaşların son günlerde sık sık gündeme gelen asgari ücret konusunun kabinede görüşülüp görüşülmeyeceğide merak edilen konular arasında. Son günlerde hükümet yetkililerinden üst üste gelen açıklamalar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın umutlandıran konuşması vatandaşı heyeceanlandırmıştır. Asgari ücret konusunun da masada yer alması ve konu hakkında değerlendirilme yapılması bekleniyor.

Asgari ücretle çalışanlar gibi emeklilerin gözü de bayram ikramiyelerinde olacak. Ramazan öncesi bu konununda görüşülmesi bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /