Jandarma Uzman Erbaş Alımı İçin Yeni Uyarı !

Jandarma Genel Komutanlığı en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alıyor. Söz konusu alım ile ilgili Jandarma'dan yeni bir açıklama geldi.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı İçin Yeni Uyarı !

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi uzman erbaş alımı hakkında yeni açıklama.

Geçtiğimiz hafta yayımlanna duyuruda Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, lojistik branşlarında istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu.

1457 uzman erbaş alımı için yayımlanan duyurunun ardından başvurular 8 Kasım günü başladı. İnternet üzerinden alınmaya başlanan başvurular 29 Kasım 'a kadar devam edecek. Başvurular devam ederken Jandarma 'dan yeni bir duyuru geldi.

JSGA tarafından yayımlanan yeni duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"2018-2 LOJİSTİK BRANŞLI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ LİSE BÖLÜM KODLARI GÜNCELLENMİŞTİR."

NE ANLAMA GELİYOR?

Jandarma 'dan yapılan son dakika açıklamasında lise bölüm kodlarında bazı değişiklikler yapıldığına yer verildi. Söz konusu güncelleme ile yeni kodlar ve değiştirilen kodlar aşağıdaki uzman erbaş alımı güncel kılavuzunda yer alıyor.

Güncellenen kılavuza gitmek için TIKLAYIN

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

ASAYİŞ ALIMLARI BEKLENİYOR

On binlerce uzman erbaş adayı asayiş sınıfı uzman erbaş alım duyurusunun gelmesini bekliyor. Aylardır beklenen duyuru hala yayımlanmadı. Eylül ayında yapılan havacılık branşı ve şu sıralar yapılan lojistik alımlarının ardından asayiş sınıfı uzman erbaş alımına sıra geldi.

Resmi kaynaklardan hala net bir açıklama gelmedi. İlanın Aralık ayında yayımlanması bekleniyor.

İLANIN YAYIMLANACAĞI SİTE

Jandarma asayiş sınıfı uzman erbaş alımı ilanı kamubulteni.com 'da olacak. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER