İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Flaş 'Çocuk İstismarcıları için İdam' Açıklaması

İYİ Parti Kocaeli milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden, son zamanlarda vatandaşın 'Çocuk istismarcılarına idam' taleplerinin çoğaldığını ve buna hak verdiğini söyledi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Flaş 'Çocuk İstismarcıları için İdam' Açıklaması

Geçtiğimiz gün Pakistan uyruklu bir sapığın Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunması, gündeme bomba gibi düşmüş, tüm Türkiye adeta ayağa kalkmıştı.

Çocuk istismarcılarına idam tartışmalarını da beraberinde getiren iğrenç olayın ardından bazı siyasiler 'İdam' konusunun gündeme getirilemeyeceğini, geçmişe dönük düzenleme yapılamayacağını savunurken, bazı siyasiler ise 'İdam' taleplerine hak verdiklerini belirtti. İYİ Partili Türkkan da, talepleri anladığını ve hak verdiğini söyledi. Sosyal medya hesabından çocuk istismarlarına yönelik bir paylaşım yapan Türkkan, "Çocuklara tecavüz edenler, sarkıntılık yapan müptezeller için idam isteyenleri anlıyorum ve hak veriyorum. Peki 8 yaşındaki kız çocuğu ile evlenilir, nikah düşer diyen sapık sapkın fetvalar veren hoca kılıklı müptezelleri ne yapalım? Ne tavsiye edersiniz?" dedi.