İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Bakan Pakdemirli'ye : Kahraman...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Tarım Bakanlığı'ndaki yönetimiyle sık sık eleştirilerin odağı haline gelen ve personel alımları konusunda binlerce gencin mesajlarına cevap vermemeyi tercih eden Bakan Pakdemirli'nin 'Millet bahçelerinde balık ekmek büfesi olacak' açıklamalarına kinayeli yanıt geldi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Bakan Pakdemirli'ye : Kahraman...

İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Bakan Pakdemirli'ye Övgü Dolu Söz: Kahraman

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Tarım Bakanlığı'ndaki yönetimiyle sık sık eleştirilerin odağı haline gelen ve personel alımları konusunda binlerce gencin mesajlarına cevap vermemeyi tercih eden Bakan Pakdemirli'nin 'Millet bahçelerinde balık ekmek büfesi olacak' açıklamalarına kinayeli yanıt geldi.  Sosyal medya hesabı üzerinden Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin açıklamalarına ilişkin haberi paylaşan Türkkan, 'Tarımı kurtardık hamdolsun. Bu Bakan bir kahraman...' dedi. Türkkan'ın bu paylaşımı kısa sürede rekor sayıda beğeni alırken, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Personel Alımı Yapmaması Tepkilere Neden Oluyor 20 ayı aşkın süredir Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan personel alımı müjdesi bekleyen adaylar , seslerini ne kadar duyurmaya çalışırsa çalışsın, bakanlıktan alımlara ilişkin net bir açıklama bir türlü gelmiyor. 

Yakın tarihe kadar tarım ülkesi olarak görülen Türkiye'de tarım mezunlarına yönelik çalışma yapılmaması, istihdamların sınırlı kalması eleştirileri de beraberinde getiriyor. Tarım ürünlerindeki pahalılık, et fiyatları , çiftçilerin gübre ve mazot konusundaki yaşadığı sıkıntılar, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'ye olan güveni günden güne azaltıyor.