İYİ Parti'de Heyecanlı An: Antalya Kampı İptal Edildi!

İYİ Parti’nin Antalya'da düzenleyeceği yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantısı, Irak’ın kuzeyinden gelen şehit haberleri sebebiyle yapılamayacak.

İYİ Parti'de Heyecanlı An: Antalya Kampı İptal Edildi!

Genel Başkanın Açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabında yaptığı duyuruda, “13-14 Ocak tarihlerinde Antalya’da planlanan yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantıları, şehit haberleri nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Allah’a şehitlerimize rahmet diliyor ve terör örgütleriyle mücadelemizdeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

Seçim İptalinin Nedenleri

Genel Başkan Akşener’in kararı, Irak’ın kuzeyinden gelen şehit haberleri üzerine alındı. Bu acı olaylar, parti içi etkinliklerin bir süreliğine ertelenmesine neden oldu.

Kararın Arkasındaki Duygusal Mesaj

Parti Sözcüsü Zorlu, iptal kararını duygusal bir mesajla açıkladı. Şehitlere yapılan vurgu, partinin terörle mücadeledeki kararlılığını gösterirken, duygu yüklü bir atmosfer oluşturdu.

Yeni Tarih ve Planlamalar

Şu an için iptal edilen toplantıların yeni bir tarih veya planlama belirlenmemiş durumda. Ancak, parti yetkilileri etkinlikleri gelecekte düzenleme konusundaki kararlılıklarını vurguluyorlar.