İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: Ülkücü Katili Büyükelçi Oldu, İşte AKP Türkiye'si!

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Resmi Gazete'de yayımlanarak Viyana Büyükelçiliğine atanan Ozan Ceyhun'a ilişkin sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: Ülkücü Katili Büyükelçi Oldu, İşte AKP Türkiye'si!

Ülkücü katili birisinin Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi olarak atanmasıyla ilgili, "İşte AKP Türkiyesi" diyen Koray Aydın, "Varlığını Türk milletine ve Türk devletine armağan eden ülkücü Türk milliyetçisi Mustafa Erol’un katili ve Türk milletine soykırım tasarısı hazırlayan Ozan Ceyhun artık Viyana Büyükelçisi olarak Türk devletini temsil edecek. Ne hazin çelişki! İşte AKP Türkiye’si! Mardin’de Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlar, iktidarda kalabilmek için Türk milliyetçilerinin ayaklarına kapansalar da bilinçaltındaki huyları değişmiyor. İlk fırsatta ülkücü düşmanlıkları depreşiyor, icraata dökülüyor. Huylu huyundan vazgeçmiyor. İşte AKP Türkiye’si!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'li Koray Aydın'ın basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

ÜLKÜCÜ KATİLİ VE SOYKIRIM İFTİRACISINI BÜYÜKELÇİ ATAMAK NASIL BİR GAFLETTİR?

Ülkücü Şehit Mustafa Erol’un katilini ve Türk milletine “soykırımcı” iftirasını tasarı hazırlayarak ihanet eden birini, Türk devletini temsil makamına atamak, nasıl bir gaflettir? Bu skandal atamaya imza atanları millet ve tarih affetmeyecektir. İşte AKP Türkiye’si!

Ülkücü Şehitlerimizi tek bir fotoğraf ile anlatmak gerekseydi, o fotoğraf, bu fotoğraf olurdu. Ülkücü Mustafa Erol, 1 Mart 1977’de İstanbul’daki Adana Yurdu’nun bombalanması sonucu şehit oldu. Mustafa Erol’un katili Ozan Ceyhun bugün Viyana Büyükelçisi oldu. İşte AKP Türkiye’si!

Varlığını Türk milletine ve Türk devletine armağan eden ülkücü Türk milliyetçisi Mustafa Erol’un katili ve Türk milletine soykırım tasarısı hazırlayan Ozan Ceyhun artık Viyana Büyükelçisi olarak Türk devletini temsil edecek. Ne hazin çelişki! İşte AKP Türkiye’si!

Mardin’de Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlar, iktidarda kalabilmek için Türk milliyetçilerinin ayaklarına kapansalar da bilinçaltındaki huyları değişmiyor. İlk fırsatta ülkücü düşmanlıkları depreşiyor, icraata dökülüyor. Huylu huyundan vazgeçmiyor. İşte AKP Türkiye’si!

ÜLKÜCÜ KATİLİ OZAN CEYHUN BÜYÜKELÇİ OLDU; VİCDANINIZ RAHAT MI?

Alman Parlamentosu’nda Milletvekili iken  “soykırım tasarısı” hazırlayıp Türk milletine soykırım iftirası atan Ozan Ceyhun hangi yüzle Türk milletini ve Türk devletini savunacak?  O’nu atayan Sn. Cumhurbaşkanı ve AKP iktidarı Türk milletinin ve ülkücülerin yüzüne nasıl bakacak?

Karlı bir Mart gününde parçalanmış naaşı parasızlıktan tabuta değil, battaniyeye sarılan Mustafa Erol, öz yurdunda garip, öz vatanında parya muamelesi görürken, Ülkücü katili Ozan Ceyhun devletin en üst makamlarına layık görüldü. Vicdanınız rahat mı? Yazıklar olsun!

ÜLKÜCÜ ŞEHİT MUSTAFA EROL BAŞ TACIMIZDIR

Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in hafızasına kazınan Şehit Mustafa Erol’un fotoğrafı; büro, işyeri ve evlerimizin başköşesinde, kendisi de kalbimizin başköşesindedir; baş tacımızdır. Mustafa Erol’un makamı bütün beşeri rütbelerin üstündedir. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.