İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: Milleti Maraba Görenleri Unutmayacak, Çok Çalışacağız, Partimizi İktidar Yapacağız

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Giresun'deki üye katılım toplantısında gündemdeki meseleler ve ekonomiye ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: Milleti Maraba Görenleri Unutmayacak, Çok Çalışacağız, Partimizi İktidar Yapacağız

Giresun'daki üye katılım toplantısına Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ünzile Yüksel, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Karadeniz illerinden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, Giresun İl Başkanı Ahmet Memiş, ilçe başkanları, bölge illerin başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı görülürken, programda konuşan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Kanal İstanbul, emeklilikte yaşa takılanlar, asgari ücret, 3600 ek gösterge ve İYİ Parti'nin artan üye sayısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Koray Aydın'ın konuşmasından satır başları: 

İYİ Parti'nin Meclis'teki varlığıyla Meclis'te AK Parti'ye büyük darbe vurduk. TBMM'de parti grubumuz vatandaşımızın avukatlığını üstlenmiştir. Bugün EYT'liler, 3600 ek göstergeli memurlar ayakta duruyorsa İYİ Parti sayesindedir. Türk Milleti adına bütün vekillerimizi tebrik ediyorum. AK Parti topal ördeğe dönmüştür. 23 Haziran'da hakkın sillesi atılmıştır. Erdoğan , Genel Başkanımız Meral Akşener'e 'seni hapse atacağım' dedi. Bu cesareti nereden alıyor biliyormusunuz daha önce tehdit ettiklerini bir bir yanına aldı da ondan ama Genel Başkanımız Meral Akşener, tehditler karşısında dimdik durmuştur. Artık AK Parti dönemi bitmiştir. İlerİde çok İyi günler göreceğiz. Hatırlayın 31 Mart öncesi hepimize terörist diyorlardı. Onları sizler terbiye ettiniz. Türkiye'de yüzde 20'lik bir kitle arayış içerisinde. İYİ Parti'ye gelebilir bu kitle. Bu inançları sahayı bu kitleyi kazanabiliriz.

Bakın yeni partiler kuruluyor. Erdoğan Davutoğlu'na Halkbank ile ilgili göndermede bulundu. Davutoğlu ise "mal varlığımız araştırılsın" dedi. Trump tehdit etti. Mal varlığı araştırılmasına yönelik yine ses çıkmadı. Hakkın sillesini birgün yiyecekler. Daha İYİ Parti'yi bundan sonra görecekler.  İYİ Parti'yi iktidar yapacağız. Artık iktidara korku saçan bir muhalefet var.

Şimdi de Kanal İstanbul'un temelini atacağım diyor. Bunun fizibilitesi için 10 yıl ayrılması gerekiyor. 10/15 milyar dolar olur diyorlar. Bu öncelik mi? Enflasyon, işsizlik almış başını gidiyor, hiç birşey olmamış gibi bunu gündeme getirmek milletin aklıyla dalga geçmektir. İsyan bayrağı artık çekilmiştir. Bütün vatandaşlarmızı İYİ Parti'nin güneşine bekliyoruz. Milleti maraba görenleri unutmayacağız. Seçimi 2002'de kazandıklarında milletin arasında oturacağım diyenler şimdi Saray'da oturuyor.

Aynı ilçe teşkilatlarımızda olduğumuz gibi, bunu yapacağız. Bunu büyük kararlılıkla yerine getireceğiz. Çünkü bunu Türkiye'de yapmış tek parti, AK Parti'dir. Diğer partilerin hepsi yorgan çekmiş, mışıl mışıl uyuyor. Yok, '17 senedir neden AK Parti'. Sizin beceriksizliğiniz yüzünden 17 senedir bunlar iktidarda ama biz çalışacağız ve partimizi iktidar yapacağız. 

KONUŞMA VE VİDEO KAYNAĞI:http://www.yenigaste.com/siyaset/koray-aydin-iyi-parti-nin-varligi-ak-parti-ye-en-buyuk-h48330.html?fbclid=IwAR1PpxIqDdoyFVf6lA7kTXNxpH2F6enB_vMYckhr9WTe_Eux-PsZzy4kPbA