İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: İlk Seçimde İYİ Parti'yi İktidara Taşıyacağız

 İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mersin'de bir otelde düzenlenen basın toplantısında, parti olarak Türkiye'de iktidara talip olduklarını bunun için çok çalışıp, azmederek başarıya ulaşacaklarını söyledi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: İlk Seçimde İYİ Parti'yi İktidara Taşıyacağız

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: İlk Seçimde İYİ Parti'yi İktidara Taşıyacağız

Türkiye'de il il toplantılar düzenlendiğini ve yapılanın büro siyaseti değil, halkla bütünleşerek bir siyaset politikası haline geldiğini söyleyen Koray Aydın, iyi partinin bir isyanın ürünü olarak kurulan bir parti olduğunu, kendilerine dayatılanları kabul etmeyerek, teslim olunmayarak, direnerek kazanılan bir siyasi kazanım olduğunu olduğunu söyledi. 

İYİ Parti'li Koray Aydın, "Toplantılar yapıp, halkımızla bütünleşiyoruz. Bizim yaptığımız büro siyaseti değil. Türkiye'deki muhalefet anlayışının tembelliğine, hiçbir şey yapmadan ahkam kesilmesine karşı İYİ Parti aslında bir isyanın ürünü olarak kurulmuş bir partidir. Teslim olmadık, şartları kabul etmedik. Yanlışlar karşısında direnç gösterememek, halkı organize edememek, halka güven sağlayamamak ikliminin yerle bir edildiği ve bu iklimin yerine İYİ Partinin kararlılığının yerleştiği bir süreci Türkiye anlıyor. Yapılacak ilk seçimde İYİ Partiyi iktidar yapacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Yaptığımız bu toplantılar milletimizle bir kucaklaşmadır. Seçim dönemlerinde bile olmayan bir ayağa kalkışın, milletimizin bize yüzünü dönerek, İYİ Partiye açtığı kredinin sonunun, bir siyasetçi olarak iktidarla sonuçlanabileceğini görüyorum. Mutlaka ama mutlaka iktidar olacağız." ifadelerini kullandı. Mersin'deki teşkilatlarda yeni bir yapılanmaya gidildiğini, yeni yönetimin Mersin'in tamamını kucaklayacak bir yönetim olacağını söyleyen Aydın, İYİ parti2nin mersindeki gücünün günden güne arttığını vurguladı.