İYİ Parti Mansur Yavaş'tan elini ayağını çekti! Karşısına öyle bir rakip getiriyor ki... Ankara'da işler karışacak!

İYİ Parti belediye başkanlığı seçimlerinde CHP'ye oy vermeyeceğini açıkladı. Kuliste İYİ Parti'nin muhtemel Ankara belediye başkan adayı hakkında dedikodular sürüyor. Ayrıntılar haberimizde...

İYİ Parti Mansur Yavaş'tan elini ayağını çekti! Karşısına öyle bir rakip getiriyor ki... Ankara'da işler karışacak!

İYİ Parti'nin Ankara'da yapılacak olan yerel seçimlerde aday belirleme süreci kapsamında gündeme gelen isimler, siyaset kulislerini hareketlendirmeye devam ediyor. Son olarak, TV100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın ortaya attığı iddiaya göre, İYİ Parti'nin Ankara adayı için Cengiz Topel Yıldırım'ın ismi geçiyor. Bu iddia, Ankara siyasetinde yeni bir tartışma konusu haline gelirken, İYİ Parti'nin adaylık süreci ve Cengiz Topel Yıldırım'ın profili merak konusu oldu. İYİ Parti, yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yarışma kararı almıştı. Parti, CHP'nin ittifak teklifini de reddetmişti.

iyi parti ankara belediye başkan adayı cengiz topel yıldırım

Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti'nin Ankara büyükşehir belediye başkan adayıyla ilgili kulisler harekete geçti. TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti'nin Ankara için en güçlü adaylarından birinin Cengiz Topel Yıldırım olduğunu iddia etti.

Cengiz Topel Yıldırım kimdir? Eski CHP'li siyasetçi olan Yıldırım, daha önce de Ankaragücü başkanlığı görevinde bulunmuştu. 2019 seçimlerinde de Mansur Yavaş olmasaydı muhtemelen İYİ Parti'nin Ankara adayı olabileceği belirtildi.

İYİ Parti yönetimi henüz adayın kim olacağıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak Cengiz Topel Yıldırım'ın isminin gündeme gelmesi, onun muhtemel aday olduğunu gösteriyor. İYİ Parti seçmeni de adayın belli olmasını merakla bekliyor.