İYİ Parti Lideri Akşener^den 3600 Ek Gösterge, EYT ve Ekonomi Çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ekonomi politikalarıyla ilgili açıklamalarına değinerek 'Mutfakta Yangın var' dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener^den 3600 Ek Gösterge, EYT ve Ekonomi Çıkışı

İYİ Parti Lideri Akşener^den 3600 Ek Gösterge, EYT ve Ekonomi Çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ekonomi politikalarıyla ilgili açıklamalarına değinerek 'Mutfakta Yangın var' dedi. Bugün Millet İttifakı ortak mitinginde Antalya'da vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, ekonomiye ilişkin eleştirilerini sürdürdü. Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 3600 Ek Gösterge konularında verilen sözlerin tutulması geerektiğini, Türk çiftçisinin ucuza üretebilmesi için mazot fiyatlarının indirilmesi, ÖTV'nin kaldırılması gerektiğini söyleyen Akşener'in konuşmasından satır başları:

"800 yıllık Türk yurdunun Antalya'nın yörük çadırlarının sahipleri. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Geçen hafta burada, Sayın Erdoğan beni 250 milyon liralık mahkemeye verdiğini söyledi. Valla biz bu parayı ödeyemeyiz. Beni zahir Mehmet Cengiz zannetti. Olsa dükkan senin ama yok. Emekli maaşıma haciz koydurursun olur biter. Antalya'nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz? Çiftçiye, 11 milyon oy almış CHP, 5 milyon oy almış İYİ Parti seçmenine terörist dedi mi demedi mi? Meral Akşener ayna tutunca karşılığı 250 milyon TL. Dolar olarak 50 milyon dolar. (Alışık ya, o nedenle) Battı balık yan gider. Bir dahakine 500 milyon versin"

"İL VE İLÇE BAŞKAN ADAYLARININ RAKİBİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

"İl ve ilçe başkan adaylarının rakibi Recep Tayyip Erdoğan. Sayın Erdoğan, peki neden yerel seçimleri bir savaş alanına çevirmek istiyor? Çünkü söyleyeceği söz bitti. Birbirinizle kavga ederseniz kutuplaşacaksınız, sonuç itibarı ile yanan mutfak, EYT’ler, işsiz gençler, narenciyenin öldürülmesi konuşulmayacak. Burayı şereflendirdiniz, arkaları göremiyorum. Hey maşallah. Arkadaşı yeniden sinirlendirdiniz."

"HENDEKLERİ KAZDIRAN SENSİN"

"Bana, Kemal Bey ve Temel Bey’e ‘PKK’lı’ dedi. Size ‘terörist’ dedi. Senin karşında Meral Akşener var. Ayıptır ayıp. Hendekleri kazdıran sensin. Valilere, emniyet müdürlerine, ‘kafanızı yana çevirin’ diyen sensin. O hendekleri 793 şehitle kapatan kim bu milletin aziz evlatları. 793 şehidin hesabını vereceksin."

"BİR CUMHURBAŞKANI, BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIK AÇIK TEHDİT EDEBİLİR Mİ?"

"Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan’ın görüntülerini izlettirdikten sonra: “Kimin yalancı kimin dürüst olduğuna Antalyalı şahittir. Bütün bunlar ekonominin konuşulmaması için ortaya koyulan iftiralardır.” Antalya turizminin, Antalya’ya gelen turistlerin üç ülkeye bağlı olması doğru mudur? Pazar çeşitlenmesi gerekmiyor mu? Neden yapmıyorlar? Çünkü vizyonları yok. Sayın Böcek, öncelikle turizm konusundaki vizyonu iyi bir şekilde ortaya koyacaksınız. Narenciyenin merkezi Antalya, 15 milyon dolarlık narenciye meyve suyu ithal eden bir Türkiye. Neden? Antalya’da bölgede böyle bir fabrika olmadığı için. Devlet böyle bir fabrika yapmıyorsa, Sayın Böcek siz yapacaksınız. Domates yetiştiricilerine ‘terörist’ denildi. Devletin görevi çiftçinin ürününü ucuza üretmesini sağlamaktır. Mazotu indireceksiniz. 6,5 liraya mazot kullanan bir çiftçinin ucuz üretim yapılması mümkün mü? Putin ile kavga ederse domatesler, mandalinalar geri geliyor. Üreten belediyecilik ile birlikte, inşallah çiftçinin yüzü gülecek. Mazottaki, ÖTV’yi onlar indirmez ise inşallah biz indireceğiz. 70 milyar dolarlık fabrika sattılar. Yerine koyulan hiçbir şey yok. Yeni fabrikalar açıp sanayiciyi, yüksek teknolojiyi teşvik edeceğiz. Muhtar olamaz, dediler başbakan, yetmedi Cumhurbaşkanı, yetmedi Başkan yaptınız. Hani 24 Haziran’dan sonra her şey uçacaktı. Hayatınızda ne değişti? Daha mı iyiye gittiniz, daha mı kötüye gittiniz? Antalyalılara bu vatandaş ihanet etti. Ne istediyse verdiniz karşılığında işsiz gençler, ölen tarın, yüzde 10 zam almış emekliler ve yüzde 26 kendisine zam yapan bir Cumhurbaşkanı. Milletin adamı dediniz size ihanet etti. Sonrasında sizin aranızdan çıktı gitti. Kibir abidesi oldu. 31 Mart’ta ‘Kibirlenme padişahım, senden büyük Allah var’ deyip kulağı çekeceksiniz. Mansur Yavaş’ı seçimi alıyor diye, bir Cumhurbaşkanı, bir belediye başkan adayını açık açık tehdit edebilir mi? Milli iradeye ihanet etti."

Kaynak ve içeriğin devamı Yeniçağ: Akşener: "Bir Cumhurbaşkanı belediye başkan adayını tehdit edebilir mi?"