İYİ Parti Kurucularından Fatih Eryılmaz Partisinden İstifa Etti 

İYİ Parti Kurucularından, Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Eryılmaz, partideki tüm görevlerinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Kurucularından Fatih Eryılmaz Partisinden İstifa Etti 

İYİ Parti Kurucularından, Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Eryılmaz, 22 Temmuz'da parti ve partideki görevinden istifasına ilişkin resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından yazılı açıklama yayımladı. 

Mehmet Fatih Eryılmaz, partisinden istifasına ilişkin, "Coğrafyamızın bu kadar ısındığı bir dönemde milletin önüne bir alternatif koymak, milli bir tercih inşa etmek için yola çıktığını iddia edenler önce kendi ortaya koydukları ilkelere sadık olmak zorundadırlar. 'Kem alatla kemalat olmaz.' Ortaya koydukları ilkeleri ilk kendileri çiğneyenler, çiğnedikleri ilkelerle beraber, ülkenin her yerinde bu harekete umut Hermesbet bağlayan masum insanların umutlarını da yok etmişlerdir. 

Söylemlerin ve eylemlerin taban tabana zıt bir hale geldiği bu tabloda ahlaklı ve ilkeli siyaset yapmanın imkansız olduğunu üzülerek gördüm ve İYİ Parti parti üyeliği, kurucular kurulu üyeliği ve genel idare kurulu üyeliklerinden istifa ettim." ifadelerini kullandı.

Kamudan haberler, gündemdeki haberler, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bulteni uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  - ANKARA