İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel:  İşsizliğin Önündeki Engelleri Aşmak için Birlik Olmak Zorundayız

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, engelli atamalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel:  İşsizliğin Önündeki Engelleri Aşmak için Birlik Olmak Zorundayız

İşsizliğin Türkiye'nin en büyük sorunlarından birisi olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Aksaray Milletvekili Erel, engelli istihdamının da kanayan bir yara haline geldiğini ve bu konuda atılması gerekilen adımların 'bir an önce' atılması gerektiğini söyledi.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN ÖNLERİNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAK BİZİM VAZİFEMİZDİR

Gerek özel sektör gerekse kamuda engelli istihdamının artırılması için yapılacak olan çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Aksaray Milletvekili şunları söyledi: 
Engelli olmak, hayatı yaşamaya engel değildir, olmamalıdır. Engelli kardeşlerimizin önlerindeki engelleri kaldırmak bizim vazifemiz. Bu kardeşlerimizin sesini duyalım, onlara sahip çıkalım. 
Bu konuda hiç bir zaman muhalefet olmak için muhalefet yapmadık ve yapmayacağız. 

Genel başkanımızın da sık sık vurguladığı gibi İYİ Parti, halkın faydasına olan her konuda elini taşın altına koymaya hazırdır. 

Ben Aksaray'dan milletvekili seçildiğim günün akşamı bunu ilan ettim. 

İYİ Parti'den seçilmiş olabilirim ama AK parti'ye  de, BBP'ye de, CHP'ye de, Saadet Partisi'ne de gönül vermiş hemşehrilerimin hizmetindeyim.
AYHAN EREL'İN AKSARAY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Aksaray'daki ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten İYİ Partili Erel, "Biliyorsunuz TBMM tatilde. Bu süreçte hemşehrilerimizle bir araya gelerek Aksaray'ımızın sorunlarının çözümü noktasında neler yapabileceğimizi istişare ediyoruz.  İnşallah meclis açılınca Aksaray halkının beklentilerinin yerine getirilmesi hususunda onların vekili olarak elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız." ifadelerini kullandı.