İstiklal Caddesindeki Terörist Takip Mı Ediliyordu?

T24 yazarı Tolga Şardan oldukça dikkat çekici bir iddia ortaya attı.  Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul İstiklal caddesinde meydana gelen bombalı saldırının faili Ahlam Albashır ile ilgili istihbarat haberi geldiği ancak teröristin bir süre sonra takipten kaybolduğu iddiasını ortaya attı. 

İstiklal Caddesindeki Terörist Takip Mı Ediliyordu?

Bombalı Eylem Olacağına Yönelik İstihbarat  Gelmiş
    İstanbul’un en kabalık caddelerinden biri olan Taksim İstiklal’de yaşanan Kobani’nin gerçekleştirdiği kanlı terör eylemi failinden istihbarat alındığı, failin takibe alındığı, Ahlam Albashır’ın ise bir süre sonra izini kaybettiğini, failin bu kadar kısa sürede yakalanmasının sebebinin de bu olduğunu, T24 yazarı Tolga Şardan köşesinde açıkladı.

Ahlam Albashır’ın Bombalı Eylem Gerçekleştireceği Kesin Olarak Biliniyor Muydu?
    T24 yazarı Tolga Şardan’ın köşesinde yazdığı yazıda “Bu arada olayla ilgili; ‘eylemci kadına yönelik istihbarat takibi bulunduğu’ bilgisine ulaştım. Olayın baş faillerinden Ahlam Albashır’in daha önce takipte olduğu ancak bir süre önce takipten kaybedildiği iddiası var” diyen gazeteci, şöyle devam etti: “Zanlının olaydan kısa süre sonra yakalanması bu iddiayı güçlendiren bir durum.” Diye açıklamalarda bulundu.