İşte 2020'nin En Çok Para Kazanan Youtuber'ı: 1 Yılda...

Youtube üzerinden video yayımlayan 9 yaşındaki çocuk , kutu açma, oyuncak tanıtımı ve incelemesi ile 1 yılda Youtube üzerinden en çok para kazanan isim oldu.

İşte 2020'nin En Çok Para Kazanan Youtuber'ı: 1 Yılda...

9 yaşındaki Youtuber'ın kazancı dudak uçuklattı.

Youtube üzerinden yayımladığı kutu açma videoları ile kısa sürede üne kavuşan 9 yaşındakiş Ryan Kaji isimli çocuk, 2020 yılı içinde 29.5 milyon dolardan fazla para kazandı ve Youtube üzerinden dünyada en fazla para kazanan kişi oldu. 

Son dönemlerin gözde mesleği Youtuber. Genç yaşlı hemen hemen herkes video çekip Youtube üzerinden yayımlayarak ünlü olmaya çalışıyor. Kimi güncel olaylar, kimi analizler kimi ise eğlenceli videolar çeken Youtuber'ler izlenme ve abone sayılarını arttırıp para kazanmak,  hayatını Youtuber olarak hem eğlenip hem de para kazanarak sürdürmeyi düşünüyor. 

Bu uğurda yola çıkmış birçok kişi başarısız olsa da bazı kişilerin başarısı dünyada konuşuluyor. Bunlardan biri de 9 yaşındaki Ryan Kaji. Youtube tarafından 2020 yılı verileri yayımlandı ve platform üzerinden video yükleyen ve bu şekilde en çok para kazanan ismin bu çocuk olduğuna yer verildi. 

SADECE 2020 YILINDA 29.5 MİLYON DOLAR KAZANDI

Youtube üzerinden yayımlanan verilere göre 9 yaşındaki çocuk , ktuu açma , oyuncak tanıtma ve inceleme  videoları ile 29.5 milyon dolar (TL Karşılığı : 227 milyon 150 bin lira) kazandı. 

12.2 MİLYARDAN FAZLA İZLENME

2015 yılında açılan ve yine 2018 ile 2019 yıllarında da en çok kazanan kazal olan bu hesap, , Kaji daha dört yaşındayken açıldı. Ryan's World isimli Youtube kanalındaki videolar da şimdiye kadar 12.2 milyardan fazla izlendi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA