İstanbul'da Elektrik Kesintisi 17.04.2023: BEDAŞ 21 İlçenin Elektriğini Kesecek!

BEDAŞ İstanbul'da elektriği kesilecek 21 ilçeyi açıkladı. BEDAŞ'ın uyarısında İstanbulluların belirtilen saatlerde yaşanacak elektrik kesintisi için...

İstanbul'da Elektrik Kesintisi 17.04.2023: BEDAŞ 21 İlçenin Elektriğini Kesecek!

BEDAŞ 17.04.2023 son dakika elektrik kesintisi. İstanbullular dikkat. Bu 21 ilçeden birinde yaşıyorsanız elektrik kesintisine hazır olmalısınız.

BEDAŞ’tan İstanbullulara elektrik kesintisi uyarısı geldi. BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesintisi olacak ilçeleri tek tek açıkladı. İşte planlı ve bakım çalışması amaçlı elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleler:

BEDAŞ’tan İstanbullulara elektrik kesintisi uyarısı geldi. BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesintisi olacak ilçeleri tek tek açıkladı. İşte planlı ve bakım çalışması amaçlı elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleler:1.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg20-001.jpg21.jpg22.jpg2.jpg

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Hakkında

1970 yılından bu yana İstanbul ve çevresine elektrik enerjisi sağlayan, 2013 yılında özelleşen Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 5,3 milyonun üzerinde abone sayısı ile sektörde ilk sırada yer almaktadır. Yılda yaklaşık 27 milyar kWh elektrik dağıtımı yapılan ve önemli bir finans, ticaret ve sanayi merkezi olan İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hizmet veren şirket, her geçen gün artan elektrik ihtiyacını kaliteli, verimli ve kesintisiz bir şekilde karşılayabilmek için şebeke iyileştirme ve tesis kurma alanlarında yatırımlarını sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ
Elektriğin temel yaşam gereksinimlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Tüm BEDAŞ çalışanları olarak tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımız ile birlikte memnuniyetinizi hedef belirleyip kaliteli ve kesintisiz enerjiyi sizlere ulaştırmak için durmaksızın çalışıyoruz.
VİZYONUMUZ
Şebekemizin; hem teknik hem de ekonomik performansını sürekli iyileştirip geliştirerek sadece günümüz koşullarını değil, hizmet verdiğimiz müşterilerimizin gelecekteki beklentilerini de dikkate alacak bir planlama yöntemi uygulayarak arıza sayısı ve sıklığının az, kaliteli elektrik arzının ise sürekli gerçekleşmesini sağlayarak sektörde liderliğimizi muhafaza etmek.