İstanbul ve Adanalılara korkutan uyarı! 17 Nisan'da resmen böyle olacak

Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken İstanbul ve Adana için uyarı geldi.

İstanbul ve Adanalılara korkutan uyarı! 17 Nisan'da resmen böyle olacak

Bayram tatilinin sona ermesinin hemen ardından günlük hayata döndük. Hal böyle olunca iki il içinde uyarı niteliğinde haber geldi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarafından İstanbul ve Adana için uyarı geldi. 

Nisan ayında normal şartlarda hava sıcaklığının bu kadar yüksek olmaması gerekiyor. Bu denli yüksek olmasından ötürü de uyarı niteliğinde bir haber Meteoroloji tarafından geldi. Özellikle Akdeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde havanın giderek ısınmasından ötürü vatandaş ekinlerinden dolayı kafası karışmaktadır. Bir anda sıcaklık olması çiftçiyi olumsuz etkileyeceğinden ötürü uyarılar arka arkaya gelmeye devam ediyor. 

Hava 28 Derece! 

Hava durumu

Havanın giderek ısınması sebebiyle Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarafından uyarı niteliğinde haber geldi. Nisan ayında mevsimin normalden sıcak olması insanların dikkatini çekmeyi başardı. Merak içerisinde araştırılan bu açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Kerem Ökten tarafından yapılan açıklama kapsamında; 

17 Nisan tarihinde İstanbul ile Adana'da hava sıcaklığı 28 derece olacak dedi. 

Kerem Ökten'in yaptığı uyarı sadece İstanbul ve Adana için olsa da Türkiye genelinde pek çok ilde hava sıcaklığı giderek artmaktadır. İl il hava durumunu öğrenmek için arama motoruna kendi ilinizi yazarak güncel hava durumunu daha kolay öğrenebilirsiniz.