İsrail Askerleri Filistinliyi Öldürüp, Buldozerle Sürükledi

İsrail Askerleri, katlettikleri filistinliyi buldozerle sürükledi. Gazze şeridi sınırında han yunus kentinde meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı.

İsrail Askerleri Filistinliyi Öldürüp, Buldozerle Sürükledi

İsrail askerlerinin açtığı ateş neticesinde bir filistinli hayatını kaybetti. Diğer filistinliler hayatını kaybeden arkadaşlarını almak için gittiklerinde, İsrail ordusuna ait buldozerler Filistinlilere engel oldu. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerde, İsrailli askerlerin buldozeri filistinlilerin üzerine sürdüğü ve yerde yatan cansız bedeni sürüklediği gözlemlendi. Buldozerin önünde bulunan kepçeye alınan talihsiz adam İsrail ordusuna ait bir tankında korumasıyla bölgeden uzaklaştı.

Filistin merkezli haber ajansı WAFA'da yer alan görüntüler dehşete düşürdü. Gazze Şeridi'ndeki sınır tellerinde bulunan 2 filistinliye ateş açılması sonucu 1 filistinli hayatını kaybederken, 1'i yaralandı. İsrail güçleri, ölen filistinlinin cansız bedenini almak için bölgeye gelen diğer filistinilere de ateş açarak bunlardan da 2 kişiyi yaraladı.