Isparta Valisi'nden Öğrencilere Tavsiye: Oyun Oynayın, Ders Çalışmayın

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, ortaokul öğrencilerinc hazırlanan proje çalışmalarının yarıyıl sergisi açılışında konuştu.

Isparta Valisi'nden Öğrencilere Tavsiye: Oyun Oynayın, Ders Çalışmayın

Burada öğrencilere 15 günlük yarıyıl tatiliyle ilgili tavsiyelerde bulunan Vali Seymenoğlu, öğrencilerin tatilde derslerden uzak durması, oyun oynaması fakat hepten eğitimlerini aksatmalarının da doğru olmayacağını, kitap okumaları gerektiğini söyledi.

Vali Seymenoğlu, "Ben bu 15 günlük yarıyıl tatilini oynayarak geçirin diyorum. Her ne kadar anne-babalarınız size 'çalışın, çalışın' dese de, 'vali amca bize, bu 15 gün ders çalışmayacağız dedi' deyin. Kavga gürültü yok ama 'çalışmayacağız' diyeceksiniz. Fakat ben yine de size bir tavsiyede bulunayım; bu 15 günü de tamamen boş geçirmeyelim. En azından 1-2 sayfa da olsa, kıyıda köşede bulunan kitaplarımızı raflardan indirelim. Okuma ve hikaye kitaplarını birkaç sayfa da olsa okuyalım. Ama dersleri bir tarafa bırakalım, artık öğretmenlerinizle sezona başlayınca bunları birlikte çözmüş olursunuz. Ama okumayı ihmal etmiyoruz, söz mü? Okuma var, çalışmak yok. Tekrar serginiz hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, eğitim haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA