İsmail Saymaz Doğu Perinçek Kavgası: Perinçek Çileden Çıktı

Cnn ekranlarında yayımlanan programa katılan İsmail Saymaz ile Doğu Perinçek tartıştı. İsmail Saymaz 'ın sözleri Doğu Perinçek 'i çileden çıkardı.

İsmail Saymaz Doğu Perinçek Kavgası: Perinçek Çileden Çıktı

İsmail Saymaz eski sözlerini hatırlattı Doğu Perinçek deliye döndü.

Önceki akşam canlı yayında tartışma programına katılan Gazeteci İsmail Saymaz ile Doğu Perinçek arasında tartışma çıktı. Tartışma programlarında sık sık karşı karşıya gelen iki isim , yine tartışma ile gündem oldu.  İsmail Saymaz, Doğu Perinçek 'in yıllar önce  Kürtlerle ilgili önerdiği  maddeyi gündeme getirdi ve bu maddeyi açıkladı.  İsmail Saymaz 'ın bu maddeyi açıklaması sonrası programda tansiyon yükseldi. 

HATA YAPTIK HATADAN DÖNDÜK

Doğu Perinçek, bunun Kürtlerin ayrı bir devlet kurması anlamına gelmediğini, aksine bütünleştirici bir teklif olduğunu söyledi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bazı konularda geçmişte hata yaptığını ancak bu hatadan döndüklerini söyledi. Perinçek AK Parti'nin de hatalar yaptığını söyledi. 

"İSMAİL SAYMAZ GİBİLER TELEVİZYONA ÇIKMAMALI"

AK Parti 'nin geçmişte bugün de CHP'nin aynı hataları yaptıklarını söyleyerek sözlerini sürdüren  Perinçek, 1991 yılındaki ifadelerini gündeme getiren İsmail Saymaz 'ı provokatörlükle suçladı. Saymaz gibi isimlerin televizyonlara çıkarılmaması gerektiğini söylemesi üzerine müdahale moderatör Ercan Gürses'ten geldi. Gürses, Perinçek'e bu şekilde ithamlarda bulunmaması uyarısında bulundu.

PERİNÇEK: ERMENİ SORUNUNU BEN BİTİRDİM

Programın Moderatörü Gürses 'in uyarısı sonrası yeniden çileden çıkan Perinçek,   "Bundan sonra böyle" diyerek Gürses'e sert sözlerle yüklenen Perinçek, Ermeni sorununu bitiren isim olduğunu, bugüne kadar böyle mücadele eden herhangi bir siyasi oluşumun bulunmadığını ileri sürdü.

İşte o anlar:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA