İran Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İdlib'deki gerginliğin yönetilmesi gerekliliği ve gerginliğin azaltılması gerektiği belirtilirken, son Astana Liderler Zirvesi'nin Tahran'da düzenlenmesi yönünde alınan kararlar hatırlatıldı. Bu oturumun düzenlenmesinin önceki anlaşmaların uygulanmasında büyük etki gösterebileceğine dikkat çekilen bildiride, Amerika'nın İdlib'deki süreci zedelemek için çaba içerisinde olduğuna yönelik ifadeler yer aldı. Bildiride, "’İran üçüncü taraflar özellikle Amerika’nın bu süreci zedelemek için çabalarını mahkum ederek, ortakları ile bu hususta yakın temastan olduğunu ve mevcut şartların tamamlanması için çabaların devam edecektir." denildi.
DIŞ HABER KAYNAĞI: irna.ir
Son Güncelleme: 28.02.2020 22:12
Rabbim iki yüzlü ulkeri kahru perişan etsin inşaAllah
İraninda suriyeninde rusyaninda amerikanında Allah belasını versin
Başkan erdoğan vhükümetimiz sayesinde dost kim düşman kim hain kim hepsini öğrendik zalimleri hainleri düşmanları rabbim helak eylesin inşAllah
Abd rusya iran israil hepsinin Allah belasini versin.
Amerika kalleş sende ve senin gibi ülkelerde daha kalleş rabbim su uçaklar hürmetine sizin gibi kafirleri helak etsin insAllah
Bizim bizden başka dostumuz yoktur sözünü bu kederli günlerde birkez daha doğrulamış olduk.Ancak halen ülke içinde görüş ayrılıkları görüyorum, böyle bir günde birlik olamayacaksak nezaman olacağız? Buğune kadar şehid olan tüm şehidlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Kimse bu vatan uğruna canını veren kahraman şehidlerimizi unutmasın!!
Ülkede 36 şehidimiz varken meclisi olağanüstü toplamaya gerek yok diyenler,askerdir şehid olacak diyenler,askerimizin şehid olmasını sıradan basit bir olaymış gibi göstermeye çalışanlar bu can bedende olduğu sürece aklım düşünmeme elverdiği sürece unutmayacağım... Ateş düştüğü yeri yakar diyerekten şehidleri görmezden gelen zihniyete laet olsun!!
Hepinizin canı cehenneme Türkün Türk den başka dostu yok biz bunu biliyoruz s
Gavat iran Amarikamı dedi Askeri vur diye köpek ler.islam görünümde yahidi iran