İnternete Bir Büyük Zam Daha Geldi İki Ayda Yüzde 80 Zam Tepkiler Gittikçe Büyüyor

İnternet ücretlerine bir zam daha geldi. TürkNet, internet ücretlerinde zam yapma kararı aldığını duyurdu. Böylece internet ücretlerine iki ayda yüzde 80 zam gelirken çok sayıda kullanıcı abonelik iptali işlemi başlattı.

İnternete Bir Büyük Zam Daha Geldi İki Ayda Yüzde 80 Zam Tepkiler Gittikçe Büyüyor

Geçtiğimiz ayda yapılan açıklamalarda zam yapmayı planlamadıklarını belirten TürkNet, port ücretlerine gelen zamlardan sonra internet ücretlerine zam yapma karar aldı.

Webtekno’nun haberine göre TurkNet, 139,90 TL’lik internet ücretini 169,90 TL’ye çıkarttı. Yeni ücretin 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacağı açıklandı. Şirket, zammın gerekçesi olarak yüzde 67 oranındaki port ücreti zammını gösterdi ve bunun tüm operatörleri etkilediğini belirtti.

TürkNet’in Alt Yapısını Kullananlara Zam Yok

TürkNet GigaFiber altyapısı kullanan kullanıcılar için ise zam geçerli olmayacak. Yani zam, TurkNet'in kendi altyapısını kullanmayan kullanıcıları etkileyecek. TürkNet, ayrıca ilerleyen zamanlarda GigaFiber altyapısını daha fazla kullanıcıya ulaştırmak ve bu yıl sonuna kadar GigaFiber’i 1 milyon haneye ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Tepkiler Çığ Gibi

TürkNet’in zam kararı sonrası sosyal medyada şirkete tepkiler giderek büyüyor. Birçok kişi yıl sonuna kadar zam yapılmayacağı haberini paylaşıp tepkilerini dile getirirken, çok sayıda kullanıcının da abonelik iptal işlemi yaptığı paylaşımlar görüldü. Twitter’da Türkiye’nin gündemine girmiş durumda.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /