Instagram’dan Ücretli Abonelik Başladı İşte Fiyatları

Sosyal medya platformlarından Instagram’da ücretli abonelik dönemi resmen başladı. Instagram CEO'su belli kişilerin ücretli gönderi ve Reels paylaşımı yapabileceğini söyledi.

Instagram’dan Ücretli Abonelik Başladı İşte Fiyatları

Instagram’da paralı abonelik dönemi başladı. Yeni sistemde içerik üreticileri profillerinde abonelik sayfası da oluşturabilecek. Bu sistemde gönderiler ve Reels videolar gizlenebilecek. Bu özel sayfa sayesinde içerik oluşturucusuna abone olan kullanıcılar, gizli tüm Reels ve gönderileri tek bir ekranda görebilecek.

Yeni gelen özellikle beraber içerik oluşturucularına birtakım mesaj hakkı da tanındı. Bu sistemde aynı anda 30 aboneye mesaj gönderme mümkün hale geliyor.

Instagram CEO’su Adam Mosseri tarafından yapılan açıklamaya göre, Instagram’ın içerik oluşturucularının para kazanacağı en iyi yer olacağını söyledi.

Türkiye’de Abonelik Ücreti Ne Kadar Olacak

Daha önce abonelik ücreti için bir açıklama yapılmıştı. Abonelik ücreti Türkiye fiyatı 60,99 TL’den başlayıp 84,99 TL’ye kadar çıkıyordu. Ancak yeni fiyatların ne kadar olacağı hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Abone Rozeti

Instagram’da kullanıcılara abone olanlar mesaj gönderdikleri zaman veya paylaşımlara yorum yaptığı zaman kullanıcı adının yanında bir abonelik rozeti de belirecek.

Bunun yanında içerik üreticisi istediği zaman abonelere özel hikaye ve canlı yayın açabilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /