İnstagram ve WhatsApp'ın Adı Değişiyor-İşte Yeni İsimleri

Son dakika haberi: Facebook yetkilileri tarafından yapılan son dakika açıklamasında WhatsApp ve İnstagram' ın adının değişeceğine yer verildi.

İnstagram ve WhatsApp'ın Adı Değişiyor-İşte Yeni İsimleri

Son dakika: WhatsApp ile İnstagram 'ın adı değişiyor. 

Hürriyet 'in son dakika olarak aktardığı habere göre , popüler mesajlaşma ve görüntülü arama uygulaması WhatsApp ile  en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram 'ın adının değişeceğine yer verildi.  İki platformun da Facebook bünyesinde kullanıcılara hizmet verirken bu iki platform çok yakın zamanda isim değiştirecek.

WhatsApp ve Instagram platformlarının isimleri değişecek.  Mark Zuckerberg 'in sahibi olduğu Facebook 'un iki platformu satın almasının ardından yeni bir sürece girildi. İki platforma da Facebook adı eklenecek ve isimler bu şekilde değişmiş olacak. 

İLERLEYEN HAFTALARDA ...

Edinilen son dakika bilgilerine göre WhatsApp ile İnstagram 'ı bünyesinde bulunduran şirket, ilerleyen haftalarda WhatsApp 'ı 'WhatsApp from Facebook', Instagram' ı ise 'Instagram from Facebook' olarak değiştirmeyi planlıyor. 

Facebook yetkililerinin The Information 'a yaptıkları kısa açıklama ile isim değişiklikleri hakkında şu ifadelere yer verildi:

"Facebook'un birer parçası olan hizmet ve uygulamalar konusunda artık daha açık olmak istiyoruz."

Söz konusu isim değişiklikleri, sadece uygulama mağazalarında görünecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA