İnstagram Kullanıcılarını Üzecek Haber Geldi!

İnstagram kullanmayan neredeyse yok gibi. Günümüz teknoloji dünyasında sıklıkla tercih edilen sosyal medya platformu instagram ile birlikte insanlar hem neşeli anlarını paylaşıyor hem de birbirleriyle sosyal iletişime giriyor. 

İnstagram Kullanıcılarını Üzecek Haber Geldi!

Günümüzde sosyal iletişim yolu artık sosyal medya oldu. Artık insanlar sosyal medya ile birlikte iletişim halinde olmayı tercih ediyor. Bunu da en çok kullanılan instagram sayesinde uyguluyor. 

İnstagram daimi olarak yenileyen özelliği ile video içerik özellikleri, fotoğraf editleri, efektleri photoshop programları ile birlikte bir çok kullanıcının ziyaret etmesine neden oluyor. Fakat bazı özellikleri kullanıcıları pek memnun etmiyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre hikaye bölümüne eklenecek olan keşfet özelliği de pek çok kullanıcının yüzünü güldürmeyecek. Çünkü araştırmalara göre sosyal medya kullanıcıları en çok reklam özelliklerinden rahatsızlık duyuyorlar. Hikaye bölümüne reklam ekleme özelliğinin kullanıcıları ne yönden etkileyeceği ise güncelleme uygulandıktan sonra belli olacak!