İlber Ortaylı Gençlik Fotoğrafını Paylaştı Onbinlerce Beğeni Geldi

Ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı sosyal medya hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ortaylı’nın bu fotoğrafına onbinlerce beğeni geldi.

İlber Ortaylı Gençlik Fotoğrafını Paylaştı Onbinlerce Beğeni Geldi

Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı Instagram hesabından gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. 75 yaşındaki Ortaylı’nın fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Ortaylı, paylaştığı resme şu notu ekledi:

İlk “rehberlik” yılları... İstanbul 1960’tan sonra süratle bozulmaya başladı. Bugün bu büyük göçün, büyük bozulmanın başlamasından aşağı yukarı yarım asır geçti ve daha ne kadar devam eder bilmiyorum. Çok devam ettiği takdirde şehir ölecektir tamamıyla ve ölüm şu şekilde olacaktır: Tamamen şekil ve bünye değiştiren bir canlı haline dönüşecektir. Bu bizi tabii çok üzecektir demiyorum, insanlar buna alışacaktır. Yani benim çocukluğumun İstanbulluları camiye ve türbeye göre referans vererek randevu verirlerdi. Bugünküler “mall” dediğimiz o Amerikan tipi çarşılara göre yaşıyorlar. Bu alışveriş merkezleri referans noktası oluyor. İnsanların semtlerden haberi yok ve Eski İstanbul’da değişmeyen hastalık devam ediyor....

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /