İETT Otobüsüyle Tramvay Çarpıştı: 4’ü Ağır 19 Yaralı

İstanbul Alibeyköy’de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. Bu kazadan sonra 4’ü ağır olmak üzere 19 vatandaş yaralandı. Olay yerine ise çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İstanbul Alibeyköy’de 4’ü ağır olmak üzere 19 kişinin yaralandığı İETT otobüsü ile tramvayın kaza gerçekleştirdiği çarpışmanın güveni kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere bakıldığında İETT otobüsünün tramvay yoluna giriş yaptıktan hemen sonra kazanın meydana geldiği görülüyor.

İETT Otobüsüyle Tramvay Çarpıştı: 4’ü Ağır 19 Yaralı

Diğer taraftan Savaş alanına dönen olay yeri ise havadan dronlar eşliğinde görüntülendi. Kaza saat 9.15 civarında Alibeyköy’de oluştu. Edinilen son dakika bilgilerine göre Alibeyköy’de içinde yolcuların da yer aldığı 34 TP 71 16 plakalı İETT otobüsü esnada kaza meydana geldiği.


İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı ve bu çarpışmanın etkisiyle İETT otobüsü sürüklendi, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ile sağlık ekipleri sevk edildi. Kazadan sonra 4’ü ağır olmak üzere 19 kişi yaralanırken otobüste sıkışan yolcular, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, hastanelere sevk edildi.