İETT Otobüsü Arnavutköy'de Kaza Yaptı: 14 Yaralı

Arnavutköy'de ters şeritten ilerleyen İETT otobüsünü yolcu minibüsünün çarpması sonucunda 14 kişi yaralandı, yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi. İstanbul Arnavutköy'de Boğazköy İstiklal Mahallesi Kümbet Sokak eski Edirne asfaltı üzerinde Saat 6.30 civarında sürücüsünün adı henüz belirlenemeyen 34 YB 36 25 plakalı İETT otobüsünün şoförü, ters şeritten girerek karşı yöne geçmeye çalıştı.

İETT Otobüsü Arnavutköy'de Kaza Yaptı: 14 Yaralı

Ters Yönden Yola Giren İETT Otobüsüne Çarptı


Bu esnada seyir halinde bulunan 34 LCR864 plakalı yolcu minibüsü ise durmayı başaramayarak ters şeritten yola giriş yapan İETT otobüsüne çarptı. Bu kaza sonrasında 14 kişi yaralanırken araçlar ise kullanılamaz hale dönüştü.


Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine pek çok itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlar içerisinde sıkışıp kalan kişilerin olup olmadığını kontrol ederken sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gerçekleştirdiği. Polis ekipleti ise kaza yerinde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemesi amacıyla olay yeri çevresinde güvenlik tedbiri aldı. 


14 Kişi Yaralandı


Kazada yaralanan 14 kişinin ilk müdahalelerine olay yerinde başlanırken sağlık ekipleri, yararları tedavi altına almak amacıyla hastaneleri kaldırdı. Polis ekipleri ise kaza yerinde yeni bir kaza meydana gelmemesi amacıyla teravih araç trafiğini eski Edirne asfaltı Arnavutköy ve Sultangazi istikametini tek şeride düşürmek suretiyle kontrollü bir şekilde trafiği açtı. Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar ise çekici ile olayı yerinden kaldırılırken kaza yeri belediye ekipleri tarafından temizlendikten sonra trafik tamamen trafiğe açıldı.