İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 2 Bin 500 Polis Alımı Açıklaması

Bakan Soylu, 2 bin 500 polis alımı yapılacağını açıkladı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mamak'ta Konuşuyor Canlı Yayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Mamak Başak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçim çalışmalarını Ankara'da sürdüren Süleyman Soylu, burada gündemdeki meseleler, terörle mücadele ve muhalefete yönelik iddialar üzerine konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 2 Bin 500 Polis Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mamak'ta Konuşuyor Canlı Yayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Mamak Başak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçim çalışmalarını Ankara'da sürdüren Süleyman Soylu, burada gündemdeki meseleler, terörle mücadele ve muhalefete yönelik iddialar üzerine konuştu. İYİ Parti, CHP ve Saadet Partisi listelerinde PKK ve FETÖ ile iltisaklı kişiler olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, Meral Akşener'e yönelik daha önce Tansu Çiller'i ve Bahçeli'yi yarı yolda bıraktığı, güvenilmez olduğunu söyledi. Temel Karamollaoğlu'nun kendisine yönelik eleştirilerine de sert bir dille yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Necmettin Erbakan'ın kurduğu partide böyle bir ismin olmasının utanç verici olduğunu söyledi.

2 Bin 500 Kadın Polis Alımı Yapılacak

Bakan Soylu, EGM  bünyesinde oluşturulacak güven masaları için kadın polis alımı yapılacağını, 2 bin 500 kadın polisin burada vatandaşları ilk karşılayan kişiler olacağını, nezaket ve güleryüz ile vatandaşa hizmet edeceklerini söyledi. Bekçilerin istihdam edilmesiyle birlikte Ankara'daki hırsızlık sayısının da azaldığını söyleyen Soylu, İçişleri Bakanlığı'nın uyuşturucu ve mafya ile mücadelesinin de sürdüğünü 245 mafya örgütünün de başarılı operasyonlarla ortadan kaldırıldığını vurguladı.