İçişleri Bakanı Soylu Müjdeyi Verdi!10 Bin Polis Alımı Yapacağız!

Karaman Polis Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,gündem hakkında önemli görüşler belirttikten sonra 10 bin polis alımı gerçekleştireceklerini açıkladı.

İçişleri Bakanı Soylu Müjdeyi Verdi!10 Bin Polis Alımı Yapacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Lütfü Elvan,Karaman’da eğitim veren ve ilk mezunlarını verecek olan Karaman Polis Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine katılmak için Karaman’a gittiler.İçişleri Bakanu Süleyman Soylu,mezuniyette konuşması için kürsüye davet edilirken önemli konular hakkında bilgi verdi.

Bakan Soylu:’’ Eksi 30 derece soğukta kahramanlarımız, evlatlarımız, bu hainlerin bütün inlerine girmekte, operasyon üstüne operasyon gerçekleştirmektedir. Son 6 ayda 153 önemli olay engellenmiş, 4 canlı bomba eylemcisi ve eylem hazırlığındaki 21 şüpheli yakalanmış, 22 bombalı araç ele geçirilmiştir. PKK'nın üs ve yönetim merkezi haline gelen Diyarbakır Lice, Mardin Ömeryan, Amanoslar bölgesinde başlattığımız operasyonlar bütün hızıyla devam etmektedir. Son 6 ayda 800 sığınak ve barınak imhâ edilmiş, 11 bin 738 operasyon gerçekleştirilmiştir. Teröristlerin hareket alanını daraltmak amacıyla, karma timlerimizle beraber yol kontrollerimiz devam etmektedir. Sadece 2017'de 7 milyon 720 bin 330 araç sorgulanmış, bunlardan 92 bin 519'una işlem yapılmıştır."

İçişleri Bakanı Süleyman Netspor SOYLU:’’10 Bin Polis Alacağız’’ Videosu İçin Tıklayınız

10 bin yeni polis memuru alımı için ilân aşamasına geldik

Soylu, personel sayısını da sürekli güncelleştirmeye ve sayıca artırmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Bugün mezun olan gençlerimizin hemen akabinde 10 bin yeni polis memuru alımı için ilân aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Ayrıca 10 bin özel harekât alımı sürecimiz de devam etmektedir, şu an mülakatlar gerçekleştirilmektedir" ifadelerini kulandı.

Kamu personeli,işkur,sydv,banka personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için facebook grubumuza katılmak için tıklayınız.

Kamubulteni.com KONYA