İçişleri Bakanı Soylu: Cumhurbaşkanımızın Emrindeyiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu: Cumhurbaşkanımızın Emrindeyiz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü AK Parti TBMM Grup Toplantısında, Organize suç örgütü elebaşılığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan ve firari konumdaki Sedat Peker'in yayınladığı videolara ilişkin konuşmuş, hedefin İçişleri Bakanı Soylu ya da Binali Yıldırım olmadığını, hedefin Türkiye olduğunu söylemişti. İçişleri Bakanı Soylu , sosyal medya hesabından az önce yayınladığı mesajda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE SÖYLEMİŞTİ?

İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde İçişleri bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. 

Hedef İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşaası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların silüetlerine bakmak yeterlidir. 

Ülkemizde yıllarca bakanlık, başbakanlık, meclis başkanlığı yapmış Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınmasın asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. 

Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz, çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiç bir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da bozacağız. Hiç endişeniz olmasın. Buradan sesleniyorum, Bay Kemal, Bay Meral buradan size ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın. Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarsalar kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı fetöcüler, tıpkı PKK'lılar gibi bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız.

Suç örgütlerinin yalanları ve iftiralarına karşı verilen cevaplar muhatapları zaten verilmiştir. Tarafların başvuruları üzerine Ankara ve İstanbul başsavcılıkları gereken tahkikatlara başlamıştır. 

Geçmişten bugüne hiç bir iddia ortada bırakılmayacak, tüm yalanlar, iftiralar ortaya dökülecektir. Türkiye'nin demokratik bir hukuk devleti olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.