Husumetli İki Ailenin Çocukları Tartıştı! 2 Ölü 14 Yaralı

Şanlıurfa Viranşehir'de eskiden aralarında husumet bulunan iki ailenin çocukları arasında çıkan tartışma, aile arasında kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada silahlar patladı ve ilk belirlemelere göre 2 kişi can verirken, 14 kişi yaralandı.

Husumetli İki Ailenin Çocukları Tartıştı! 2 Ölü 14 Yaralı

2 kişinin can verdiği, 14 kişi yaralandığı silahlı kavga olayı akşam saatlerinde Şanlıurfa Viranşehir'de yaşandı. Gelen bilgilere göre ilçede ki okulların bulunduğu eğitim kampüsü yakınlarında, önceden aralarında husumet bulunan iki ailenin çocukları arasında tartışma çıktı. Çocuklar arasında çıkan tartışmaya kısa süre içinde aile fertleri de dahil oldu ve silahlar çekildi. 

Silah seslerini duyan mahalleli durumu hemen ekipler bildirdi. Kısa süre içinde kavganın yaşandığı yere polis ve sağlık personeli intikal etti. Yapılan ilk incelemede kavgaya karışan 16 kişini çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahale sonrasında hastanelere kaldırılırken, polis olayların daha da büyümemesi için ailelerin mahallesinde bu hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı. 

Durumu kritik olan yaralılardan S.Y. ve Ö.F isimli kişileri hastanede ki tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, 14 kişinin tedavisine ise devam ediliyor. Ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken,Şanlıurfa Valiliğin "Olayla ilgili faillerden tamamı yakalanmış olup, olayda kullanıldığı değerlendirilen 3 adet ateşli silah ele geçirilmiştir" açıklaması yapıldı.