Herkesi Memnun Edecek WhatsApp Bomba Gibi Özellikle Geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, bomba gibi bir özelliğiyle kullanıcılarını memnun etmeye hazırlanıyor.

Herkesi Memnun Edecek WhatsApp Bomba Gibi Özellikle Geliyor

Neredeyse her akıllı telefonun kurulan ilk uygulaması olan WhatsApp, ihtiyaçlar ve gelişen teknoloji karşısında her gün yenilikler yaparak karşımıza çıkıyor. Son özelliği ile uzun süredir şikayeti olan kullanıcıları memnun edecek.

Çoğu Kullanıcı Şikayetçiydi

Uygulamada neredeyse herkesin şikayetçi olduğu konulardan birine el atılıyor. Platformda karşı tarafla paylaşılan fotoğrafların kalitesinin düşmesi sıkıntısı ortadan kalkıyor. Karşılıklı fotoğraf gönderen kullanıcıları ilgilendiren detaylar belli olmaya başladı. kaliteli fotoğrafları uygulama üzerinden gönderdiğinizde uygulama görüntüyü kalitesiz bir forma dönüştürürken bir çok kullanıcı bu durumdan şikayetçiydi.

Yeni Güncelleme Özelliği Yayınlandı

WABetalnfo’ya göre WhatsApp, yeni güncelleme özelliğini yayınladı. Bundan sonra kullanıcılar karşı tarafa kaliteli fotoğraf gönderebilecek. Göndereceğiniz fotoğrafın kalitesini seçerek  gönderebilme seçeneği sunulacak. Konuya ilişkin tüm detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /