Herkes İntihar Zannediyordu, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Malatya'da , kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla babası Reşat Aksakal'ı tüfekle vurarak öldüren lise öğrencisi A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Herkes İntihar Zannediyordu, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Dün sabah saatlerinde Reşat Aksakal'ın odasından silah sesi geldi. Aksakal'ın anne ve babası odaya girdiklerinde oğullarının kanlar içerisinde yerde yatar vaziyette buldu. Aksakal'ın intihara kalkıştığını düşünen aile, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi Aksakal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlatırken, okulda olan A.A.'nın arkadaşı R.F., dede Adil Aksakal'ı aradı. A.A.'nın kendisine "Babamı ben tüfekle vurdum" dediğini söyleyen R.F.'nin telefonundan sonra Adil Aksakal durumu polise bildirdi.  

Polis ekiplerince gözaltına alınan çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildi. A.A.'nın burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alışverişi, yeni iş haberleri için... Yeni memur alımı duyuruları yayımlandı! İlkokul, lise , önlisans ve lisans iş haberlerini takip etmek için TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR.