Herkes Bu Özelliği Bekliyordu WhatsApp’ın Merakla Beklenen Özelliği Geliyor

WhatsApp, kullanıcıların uzun zamandır beklediği özelliği sonunda getirmeye hazırlanıyor. Gelecek bu özellikte kullanıcıların çevirim içi durumlarını gizlemek için çalışmalar başladı.

Herkes Bu Özelliği Bekliyordu WhatsApp’ın Merakla Beklenen Özelliği Geliyor

Dünyanın  en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğiyle piyasalara çıkmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların uzun süredir beklediği bu özellikte çevirim içi durumları ile ilgili yeni düzenlemeler yapılıyor. WhatsApp şuan için kullanıcılarına çevrim içi durumlarını gizleme seçeneği sunmuyor. Kullanıcı, uygulamayı açtığında, listesindeki kişiler onun çevrim içi olduğunu görebilirler.

WABetaInfo, popüler sohbet uygulamasının kullanıcıların çevrim içi durumlarını gizleyebilecekleri yeni bir özellik üzerinde çalıştıklarını belirtiyor. Bu özellikle beraber WhatsApp, isteyen kullanıcıların çevirim içi özelliğini gizlemesine imkan sağlayacak. Şuan için sadece son görülme özelliği gizlense de uygulamaya girdiğinizde çevirim içi olduğunuz anlaşılıyor.

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntüsünde, uygulama iOS için hazırlanmış gibi görünse de Android ve masaüstü uygulamalarında da bu özelliğin kullanılacağı iddia edildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /