Her Fotoğrafı Güzel-İşte Ömer Halisdemir Resimleri-15 Temmuz

15 Temmuz 'un yıldönümünde en çok araştırılan konu kahraman şehit Ömer Halisdemir 'in fotoğrafları oldu. İşte kahraman şehidimizin en güzel fotoğrafları..

Her Fotoğrafı Güzel-İşte Ömer Halisdemir Resimleri-15 Temmuz

Şehit Ömer Halisdemir resimleri.

15 Temmuz 2016 terör örgütü FETÖ 'nün hain darbe girişimi gerçekleşti. Akşam başlayan hain girişim , Türk Milletinin kararlı duruşu ile püskürtüldü ve hainlere geçit verilmedi. Demokrasi Zaferi 'nin 3. yıldönümü yaklaşıyor. 

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti ama şehitlerimiz unutulmadı unutulmayacak. 251 şehit verdiğimiz gece , Türkiye Cumhuriyeti tarihinin hain girişimleri arasında yerini alacak. 

ŞEHİT KAHRAMAN ÖMER HALİSDEMİR

Darbe gecesinin seyrini değiştiren Kahraman Ömer Halisdemir oldu. Aldığı emir sonrası darbecilerin başındaki Semih Terzi 'yi gözünü kırpmadan öldüren Halisdemir, darbeciler tarafından şehit edildi. 

İşte kahraman Ömer Halisdemir 'in darbeci Semih Terzi'yi öldürdüğü anlar.

15 Temmuz 'un gelmesi ile birlikte vatandaşlar da en güzel Ömer Halisdemir resimlerini araştırmaya başladı. Sosyal medya üzerinde paylaşmak , şehidimizi anmak için Kahraman Ömer Halisdemir 'in fotoğraflarını arayanlar için biz de her fotoğrafı güzel olan kahramanımızın bazı fotoğraflarına yazımızda yer verdik.

İşte kahraman Halisdemir'in şehadete yürüdüğü anlar >>

Bir gülüşü vardı...