Hastaneden Kaçan Şahıs , Kız Kardeşini Boğazını Keserek Öldürdü

Konya'da lise 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Yağmur B., ağabeyi 25 yaşındaki Soner B. tarafından bıçakla boğazı ve vücudu kesilerek öldürüldü.

Hastaneden Kaçan Şahıs , Kız Kardeşini Boğazını Keserek Öldürdü

Soner B.'nin şizofreni tedavisi için yatırıldığı hastaneden kaçarak, eve geldiği ve burada cinayeti işlediği öğrenildi. 7 Mart'ta 'Kadına şiddete hayır' mesajı paylaşan Soner B., cinayetten bir süre sonra tekrar eve döndüğünde polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Gençtürk sokakta yaşandı. Akşam saatlerinde eve gelen aile bireyleri, evde bulunan Yağmur B.'nin kapıyı açmaması ve kapının da kilitli olması üzerine endişelenerek durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, lise öğrencisi Yağmur B.'yi bıçakla boğazı ve vücudunun çeşitli yerleri kesilmiş halde buldu.  Yapılan kontrollerde talihsiz kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis , yaptığı araştırmada Yağmur B.'nin , Konya Şehir Hastanesi'nden kaçan Soner B. tarafından öldürüldüğünü belirledi. Soner B., daha sonra tekrar eve geldiği sırada olay yerindeki polis ekiplerince yakalandı. Soner B.'nin bir süredir şizofreni tedavisi gördüğü, 7 Mart'ta 'Kadına şiddete hayır' paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.