Harry Potter Serisinden Hayranlarını Sevindiren Haber

Efsane Filmden hayranlarını heyecanlandıran haber geldi. Harry Potter dizi olacak.

Harry Potter Serisinden Hayranlarını Sevindiren Haber

J.K Rowling'in kaleme aldığı Harry Potter kitap serisi 2000'li yılların başında çekilmeye başlandı. Her kitabı 1 sezonluk dizi olacak filmlerin gösterime girdiği tarihler şu şekilde:

Harry Potter ve Felsefe Taşı-2001

Harry Potter ve Sırlar Odası-2002

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı-2004

Harry Potter ve Ateş Kadehi-2005

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı-2007

Harry Potter ve Melez Prens-2009

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1-2010

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2-2011

J.K Rowling'in yazdığı ve kitabı yüz milyonlar satan, filmi milyonlarca izlenen Harry Potter, şimdi de  dizi olarak karşımıza çıkacak. Bloomberg'in son dakika olarak aktardığı habere göre uzun soluklu bir dizi olacağı ve 7 kitabın temel alınacağı belirtildi.

Film Serileri Yedi kitabın ortaya çıkmıştı. Harry Potter, bugün büyük bir haberle karşımızda. Bloomberg, konuya yakın iki kaynaktan bilgi aldığını belirtiyor. Dizinin çekimleri için ünlü yapım şirketleri Warner Bros. Discovery, kitaplara dayanan dizi için harekete geçildiğine yer verildi.

Harry Potter'in çevrimiçi platformlarda yayınlanacağı ve her bir sezonun her bir kitabı anlatacağına yer verildi. Bir başka deyiş ile her kitap bir sezonluk dizi olarak karşımıza çıkacak.

Henüz anlaşma aşamasında olan projeye kısa sürede başlanması bekleniyor. Dizinin kadrosu, her sezonun kaç bölümden oluşacağı henüz net değil.  

Süreç netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.