Hamile Olduğunu Doğum Yapınca Anladı

Avustralyalı ünlü model Erin Langmeid, hamileliğinin 37 'inci haftasında doğum yaptı. İşin ilginci Erin, hamile olduğunu , banyoda doğum yapınca anladı.

Hamile Olduğunu Doğum Yapınca Anladı

İlginç olay: Doğurunca hamile olduğunu anladı.

Edinilen bilgilere göre Avustralyalı model evinin banyosunda doğum yaptı.  7News televizyonunun son dakika olarak aktardığı haberinde , karnı büyümeyen, hamilelik sırasında yaşanan hiçbir sıkıntıyı çekmeyen ve hiç bir rahatsızlık hissetmeyen 23 yaşındaki model Erin Langmeid, her gün işe giderek normal yaşantısını devam ettiriyordu.

Düzenli olarak doğum kontrol hapları da kullandığını söyleyen Erin, geçtiğimiz gün banyoıdayken bir anda sancı hissetmeye başladı. 

Banyoda olan ve bir anda karnında sancı hisseden Erin, çiğlıklar attı ve birkaç saniye sonra bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 

Kız arkadaşının çığlıklarını duyan erkek arkadaşı hemen banyoya koştu. Kız arkadaşının doğum yaptığını gören erkek arkadaşı durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen  ekipler, anne ve kızını hastaneye kaldırdı. Hastaneye giderken bebeğin solunum yollarında sorun olduğu görüldü ve doktorların zamanında müdahalesiyle bu sorun giderildi. 

BEBEĞE AYLA ADI VERİLDİ

Bebeklerine Ayla adını veren çift, kız çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı. 

Erin olay ile ilgili yaptığı açıklamada,  doktorların, bunun çok ender görülen bir gebelik türü olduğunu söylediğini aktardı ve “İşe gitmeye hazırlanıyordum, üstümü giyindim. Hamile olduğuma dair hiçbir belirti yoktu. Çok garipti! Şu anda ebeveyn olmayı öğreniyoruz.” dedi.